Saswitha Yoga

De stijl waarin ik les geef is Saswitha Yoga. ​Dit is een vorm van hatha yoga, die gekenmerkt wordt door de dragende kracht van de adem, focus op de uiteinden, de dynamisch-statische opbouw van de houdingen en het centraal stellen van de drie-eenheid lichaam~adem~bewustzijn. In de les wordt iedere bewegingsaanwijzing vergezeld door een ademaanwijzing. Er zijn staande, zittende en liggende oefeningen, waarin je zoekt naar het juiste evenwicht tussen kracht en ontspanning. De les wordt altijd afgesloten met een eindontspanning.

Je oefent binnen je eigen mogelijkheden. Daarom zijn mijn lessen voor iedereen toegankelijk: vrouw of man, jong of oud, dun of dik, lenig of stijf; het maakt niet uit. Saswitha Yoga gaat voorbij aan iedere uiterlijke vorm. 

Ervaar zelf wat Saswitha Yoga is en voor jou kan betekenen: neem een uurtje tijd voor jezelf, op je yogamat, om je lichaam te bewegen, je hoofd leeg te maken, om zo stress te verminderen en te ontspannen. Op de mat wordt je lichaam soepeler, krachtiger en vitaler. Je krijgt meer energie, je leert je grenzen beter kennen en respecteren, je gaat bewuster naar je lichaam luisteren en bent beter in staat te focussen op wat echt voor jou belangrijk is. Ook ondersteunt yoga een goede nachtrust.

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom voor een gratis proefles! Aanmelden kan telefonisch of via e-mail.

Speelzaal Jenaplanschool, Schotweg 2 in Epe
- maandag van 18:45 tot 19:45 uur

Tarief
€ 10,00 per les bij 5-strippenkaart
€ 11,00 voor een losse les

Instromen kan op ieder moment.