Adembegeleiding

Een vrije adem doet leven! Lichaam, adem en bewustzijn zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door onze vaak hectische manier van leven zijn we in de loop van jaren beperkter gaan ademen. Bewust of onbewust merk je de invloed hiervan op hoe je je voelt en hoe en wat je denkt. Er ontstaan allerlei klachten, zoals concentratiestoornissen, hyperventilatie, slaapproblemen, spannings- en/of angstklachten. Adembegeleiding helpt je de natuurlijke en ontspannen adem te herstellen. In mijn yogalessen neemt de adem daarom ook een centrale plek in.

Soms kun je - al dan niet in combinatie met yogalessen - wat extra begeleiding gebruiken. Tijdens een ademsessie word je begeleid om je bewust te worden van je eigen ademritme. Door aanraking van mijn handen en ademtechnieken maak je kennis met de verschillende ademgebieden en leer je je eigen ademgevoel te herstellen, verdiepen en verruimen.

Gun jezelf een vrije, ontspannen adem, dat geeft zoveel meer rust en energie.

Een sessie duurt ongeveer drie kwartier. Je zit of ligt in comfortabel zittende kleding op een zachte ondergrond op de grond. Het is aan te raden een aantal sessies te volgen.

Tarief
€ 25,- per sessie
€ 70,- voor drie sessies